Instalco
Instalco

Om Instalco

Vi er en del av Instalco – lokal tilhørighet med storbedriftens muligheter. Instalco er et av Nordens ledende installasjonsselskaper innen elektro, VVS, ventilasjon, industri og teknisk rådgivning. Virksomheten drives gjennom lokale, spesialiserte datterselskaper. Sammen utfører vi prosjektering, installasjon, service og vedlikehold av eiendommer og anlegg i Sverige, Norge og Finland.

Instalco består av en samlet gruppe selskaper med sterk lokal forankring, spesialisert kunnskap og lang erfaring i bransjen. Vi samarbeider mellom selskapene våre og mellom tekniske områder for å kunne tilby kundene våre attraktive totalløsninger.

Instalco omsetter årlig for ca. 14 milliarder svenske kroner og har mer enn 6 200 ansatte fordelt på 150+ selskaper i Norden.

Tverrfaglig tilbud

Sammen kombinerer vi ekspertise på flere ulike områder under én paraply. Instalcos lokale datterselskaper utfører prosjektering, tekniske installasjonstjenester, service og vedlikehold av eiendommer og anlegg i Sverige, Norge og Finland.

Tilbud

Sterkere sammen

Lokal tilhørighet med storbedriftens muligheter. Instalco er representert i Sverige, Norge og Finland gjennom 150 datterselskaper med over 6 200 ansatte.

Les mer på Instalco.se/no