Solcelle

Solcelle Landbruk

Solcelleanlegg for landbruk er gjerne svært lønnsomme. Det er tilgang til store takflater som gjør sitt til at landbruksnæringen har spesielt mye å tjene på å investere i solcellepanel.

Vi leverer driftssikre og effektive solcelleanlegg for alle typer driftsbygninger.

Solcelleanlegg for landbruk er gjerne svært lønnsomme. Det er tilgang til store takflater som gjør sitt til at landbruksnæringen har spesielt mye å tjene på å investere i solcellepanel. Vi leverer driftssikre og effektive solcelleanlegg for alle typer driftsbygninger.

 

Ønsker du å produsere din egen strøm? Vi personlig skreddersyr et produkt som er det mest økonomiske for deg og ditt næringsbygg, og beregner energiproduksjonen din nøyaktig, slik at du kan produsere din egen miljøvennlige og billige strøm i mange år

 

Hvorfor solcelleanlegg på gården?
Har du et fjøstak? Da er det store muligheter for at du har mye å vinne på å investere i et solcelleanlegg:

 

Forutsigbare og lavere energikostnader
Du øker verdien på gården din
Redusert CO2 avtrykk og bedret energiklasse på bygget
Du bidrar til en bærekraftig utvikling og et bedre miljø
En investering for fremtiden


Solcelleanlegg til industri og næring

Vi leverer solcelleanlegg til industri og andre typer næringsbygg som ønsker å redusere strømforbruket. Vi skreddersyr det som er det mest økonomiske for deg og beregner energiproduksjonen din nøyaktig.

Ønsker du å produsere din egen strøm? Eller har du et ønske om at lagerlokalene eller kontoret ditt skal bli selvforsynt med strøm? Solceller er et praktisk og økonomisk forsvarlig alternativ, og næringsbygg har gode forutsetninger for å spare strøm ved å bruke solenergi. Store og åpne takflater, som de fleste typer næringsbygg har, gjør sitt til at det ofte er enkelt og rimelig å montere solcellepanel på denne typen tak.

 

Derfor er solenergi smart
Dette er noen av de viktigste grunnene til at det kan lønne seg å investere i et solcelleanlegg i næringsbygget ditt:

 

Du kan redusere strømutgiftene kraftig.
Du får en lav, forutsigbar energikostnad som gjør det enklere å holde kostnadene i bedriften nede over tid.
Du bidrar til en bærekraftig utvikling og et bedre miljø
Minimalt med driftskostnader og vedlikehold de neste 20–30 årene etter installasjon.

Tilbud

Kontakt oss

Välkommen att höra av dig till oss, vare sig du är kund hos oss idag eller bara nyfiken på vad vi gör. Vi lyssnar gärna på dina utmaningar och visar hur ett samarbete med oss kan se ut.

Kontakt oss